Adembenemende editie van Baila’r 2016!

Op 28.544 euro klopt de definitieve teller van Baila’r V af! Ongelofelijk! Het slotverhaal liet enige tijd op zich wachten, maar het even ‘on hold’ staan, werpt zijn vruchten af.

Ravissant mag deze editie wel genoemd worden. De massale steun van (kinder-)artsen, professoren, directeurs van o.a. de mucovereniging en AZ Delta, grote sponsors en andere significante anderen zijn van onmisbare waarde voor onze kinderen en families. Zij, die het kloppend hart zijn van dit door Dr. T.Festjens bedachte discours.

De stille kracht door de aanwezigheid, de inzet, de betrokkenheid in welke vorm dan ook van vele mensen omkaderd door speciale acts van modellen en zij die de liefde voor de dans koesteren met grote passie en met naam zorgen een immens kleurenpalet en een climax. Top!

Deze gekoesterde handreikingen zijn zo betekenisvol.

De som werd gemaakt, de figuurlijke optelling evenzeer, maar het geheel omvat uiteraard veel meer dan de delen. Enkel een immense inzet voor en achter de schermen van de talrijke vrijwilligers, sympathisanten en families maakt dit alles mogelijk. Oprechte dank!

‘(Nieuwe)Wegen ontstaan waar veel mensen in dezelfde richting gaan’, luidt het gezegde. Vooruitgang en verandering waren één van de insteken van 2016, met het vijftig jaar strijden tegen de ziekte. Bescheiden kunnen we stellen dat we dit toch bereikt hebben met deze lustrumeditie.

Ontegensprekelijk dient dit hartverwarmende verhaal verder te gaan …
Save the date… voor alweer een verrassende hoopvolle editie?

I.o.v.
Baila’r team en Werkgroep Muco Roeselare
Hilde Taillieu
29/03/2017

Comments are closed.